Dakbedekkingsbedrijf

Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek is een ervaren dakbedekkingsbedrijf dat werkzaam is door bijna heel Nederland. We repareren, vernieuwen en vervangen dakbedekking en nog veel meer. We werken met een team van enkel gediplomeerde dakdekkers die ook over de nodige ervaring beschikken. Zo weet u dat er bij ons altijd een vakman aan het werk is op uw dak.

Wat doen wij?

Als ervaren dakdekkersbedrijf zijn we bekend met allerlei soorten daken. Of het nu gaat om het leggen van een pannendak, het vernieuwen van bitumen dakbedekking of het vervangen van EPDM-dakbedekking, Van der Wijck Daktechniek helpt u verder met uw platte of hellende dak.
Ons team van ervaren dakdekkers zorgt altijd voor een goed afgewerkt en waterdicht dak met 10 jaar garantie.

Als dakbedekkingsbedrijf bieden wij de volgende diensten:

  • Gratis dakinspectie
  • Vernieuwing of reparatie van bitumen dakbedekking
  • Vervanging van dakpannen (enkele of compleet dak)
  • Vervanging van EPDM-dakbedekking
  • Isoleren van zowel platte als hellende daken
  • Lood- en zinkwerk (afdichting, goten, regenpijpen)

Spoedreparatie daklekkage

Niets is vervelender dan een lekkage in uw dak. Zoiets komt altijd op een verkeerd moment. Of het nu gaat om een lekkage in uw schuurdak, in huis of in uw bedrijfspand. Van der Wijck Daktechniek is gespecialiseerd in het repareren van daklekkages. Of het nu gaat om het repareren van een bitumen dak of het repareren van EPDM dakbebedekking, wij beschikken over de juiste materialen. We zijn 24/7 te bereiken voor spoedreparaties aan uw dak en zijn snel bij u op locatie. Daklekkage of stormschade? Neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek is het dakbedekkingsbedrijf voor al uw dakwerkzaamheden. Staat de klus waarvoor u een specialist zoekt niet in bovenstaande opsomming? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw klus. Wij denken graag met u mee.