Open Haard inbouwen

Van der Wijck Schoorsteen- en daktechniek is uw expert als het gaat om het inbouwen van open haarden en het aansluiten van kachels. Wij weten dat een open haard of kachel het verschil kan maken voor de sfeer in uw woning of bedrijfsruimte. Daarnaast kan het ook dienen als een knusse warmtebron tijdens de koudere maanden. Of u nu kiest voor een traditionele schouw met haard of een heerlijke houtkachel die ook als haard kan dienen, Van der Wijck zorgt ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden.

Van der Wijck Haarden en Kachels

Door onze jarenlange ervaring met het werken met schoorstenen, kachels en open haarden weten wij door en door hoe we uw open haard en/of kachel moeten aansluiten volgens de regelgeving. Deze branche heeft voor ons geen geheimen meer. Niks is ons teveel gevraagd. Daarnaast zijn al onze medewerkers gecertificeerd en beschikken zij over jarenlange ervaring in de branche. Zij mogen zich met recht experts noemen in dit vakgebied. Kwaliteit en vakkundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons altijd rekenen op een goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Ons team van experts bouwt ook graag uw haard in en/of installeert met alle plezier uw kachel.

Houtkachel aansluiten

Wat klinkt er nu fijner dan het geknisper van brandend hout in een houtkachel? Van der Wijck plaatst met plezier uw houtkachel . Wij kunnen in ieder type woning een houtkachel aansluiten op de schoorsteen of het rookkanaal. Dit doen wij geheel volgens de regelgeving. Wij ronden ons werk pas af als u 100% tevreden bent. Lees wat klanten over onze diensten zeggen. We sluiten allerlei soorten kachels en open haarden aan.

Een greep uit onze vele diensten:

  • Traditionele schouw met open haard aanleggen
  • Open haard inbouwen en monteren
  • Houtkachel aansluiten op schoorsteen, inclusief levering
  • Pelletkachel aansluiten op schoorsteen, inclusief levering
  • Inspectie aansluiting oude kachel of haard op schoorsteen

Heeft u al een kachel of haard die alleen nog geplaatst moet worden? Of wilt u iets op maat laten maken? Ook dat doen we graag voor u. Vraag ons naar de mogelijk heden!

Kosten open haard inbouwen

Wat kost het inbouwen van een open haard? En wat kost het aansluiten van een houtkachel bij Van der Wijck? Wij zijn transparant en duidelijk wat betreft de kosten. Stuur ons een bericht en leg zo specifiek mogelijk uit wat uw wensen zijn. Wij nemen dan dezelfde dag nog contact met u op, zodat u snel weet waar u aan toe bent en wat het kost. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Dat kan via 030-2271823.