Schoorsteenspecialist

Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek is expert op het gebied van schoorsteenrenovaties en allerlei andere zaken die daarbij komen kijken. Wilt u het rookkanaal op uw schoorsteen aansluiten of een complete nieuwe schoorsteen laten bouwen door een schoorsteenspecialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Van der Wijck Schoorsteenspecialist

Moet er iets gerepareerd worden aan uw schoorsteen? Het team van Van der Wijck staat direct voor u klaar. Wij hebben vele jaren ervaring en daarom voor iedere situatie een passende oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Wilt u graag een kachel, maar heeft u geen schoorsteen? Is uw oude schoorsteen poreus (komt er rook in uw pand)? Nestelen er vogels in uw schoorsteen? Komt er cement los uit de voegen? Trekt uw kachel niet goed? Ons team van erkende schoorsteenspecialisten beantwoord al uw vragen en lost uw problemen op.

Onze Diensten

  • Nieuwe schoorsteen aanleggen (inclusief kachel naar keuze)
  • Inspectie van oude schoorsteen/rookkanaal
  • Oud rookkanaal (schoorsteen, pijp) renoveren
  • Oud rookkanaal repareren (indien mogelijk)
  • Beton boren voor nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie
  • Voegwerk voor schoorsteen (nieuw, renovatie, reparatie)
  • Vogelnesten verwijderen uit schoorsteen
  • Beschermkappen plaatsen op schoorsteen

Schoorsteen renoveren? Bel direct een schoorsteenspecialist!

Iedere schoorsteen is anders, maar iedere oude schoorsteen is van tijd tot tijd toe aan renovatie. Dit om onveilige situaties te voorkomen die ontstaan als er bepaalde delen van het rookkanaal poreus zijn geworden. U wilt immers niet het risico lopen op een koolstofmonoxidevergiftiging. Van der Wijck Schoorsteenspecialist komt graag bij u langs om een volledige inspectie te doen van uw rookkanaal en eventuele renovaties uit te voeren.

Vraag een gratis schoorsteeninspectie aan!

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen en of hij wellicht renovatie kan gebruiken? Een inspectie vooraf kan u later helpen om kosten te besparen. Twijfelt u over de toestand van uw schoorsteen? Vraag dan vandaag nog een gratis schoorsteeninspectie aan bij Van der Wijck Schoorsteenspecialist. Benieuwd naar de toestand van uw gehele dak inclusief schoorsteen? Vraag dan een complete dakinspectie aan bij ons.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat wij als schoorsteenspecialist voor uw schoorsteen kunnen doen? Wij helpen u graag. Ook als het gaat om spoedreparaties aan uw dak of schoorsteen, staan we direct voor u klaar. Met meerdere locaties in Nederland zijn we namelijk altijd snel bij u om u te helpen met het probleem. Wij zijn 24/7 te bereiken.