Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek is dé expert op het gebied van schoorstenen. Wilt u het rookkanaal op uw schoorsteen aansluiten of een complete nieuwe schoorsteen laten bouwen door een schoorsteenspecialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Van der Wijck Schoorsteenspecialist

Moet er iets gerepareerd worden aan uw schoorsteen? Het team van Van der Wijck staat direct voor u klaar. Wij hebben vele jaren ervaring en daarom voor iedere situatie een passende oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Wilt u graag een kachel, maar heeft u geen schoorsteen? Is uw oude schoorsteen poreus (komt er rook in uw pand)? Nestelen er vogels in uw schoorsteen? Komt er cement los uit de voegen? Trekt uw kachel niet goed? Ons team van erkende schoorsteenspecialisten beantwoord al uw vragen en lost uw problemen op.

 

Vraag een gratis schoorsteeninspectie aan!

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen en of hij wellicht renovatie kan gebruiken? Een inspectie vooraf kan u later helpen om kosten te besparen. Twijfelt u over de toestand van uw schoorsteen? Vraag dan vandaag nog een gratis schoorsteeninspectie aan bij Van der Wijck Schoorsteenspecialist. Benieuwd naar de toestand van uw gehele dak inclusief schoorsteen? Vraag dan een complete dakinspectie aan bij ons.