Reviews

Judith

Geplaatst op: 2 mei 2023

"Verzoek gedaan tot het plaatsen van een zo breed mogelijk flexibele pijp in mijn rookkanaal. Er werd een 10 cm geplaatst omdat breder volgens het bedrijf niet kon. Er zat volgens de medewerker een vernauwing in het midden van het kanaal. Montage vanuit de woonkamer naar boven omdat de schouwkap er niet af zou kunnen. Volgens de bouwtekening is mijn kanaal 19 cm breed. Bij rondvraag voor een nieuwe kachel bleek de pijp veel te smal. Intussen mijn beklag gedaan over veel rook en as in de kamer. Gevraagd een 15 cm te plaatsen, dat was onmogelijk volgens kantoor, anders was dat gelijk gebeurd. Er werd uit coulance nogmaals geprobeerd een 12,5 pijp te plaatsen. Dit is probleemloos gelukt. Juni 2022 en nieuwe kachel besteld bij een ander bedrijf. Die kwam inspecteren en constateerde dat de pijp brandgevaarlijk was aangesloten. Afwerking in woonkamer slecht, in plafond zichtbare gaten geboord en afdekplaat los. Rechtsbijstand erbij om tot een oplossing te komen en toch de 15 cm pijp te plaatsen omdat niet geprobeerd was die erin te krijgen. Van augustus tot maart heeft de rechtsbijstand bemiddeld om een 15 cm pijp te plaatsen. Extern bedrijf mocht niet bij herstel zijn om direct de nieuwe kachel te monteren na herstel, anders zouden de werkzaamheden direct gestaakt worden. Uiteindelijk zijn 2 prima medewerkers op een woensdag komen kijken die de kacheloijp los maakten om te inspecteren. De kachel werd door hen niet terug aangesloten vanwege de geconstateerde gebreken. 2 dagen later kwamen ze terug. De schouwkap eraf gehaald en binnen 25 minuten zat de 15 cm pijp er probleemloos langs de bovenkant in. Alles is netjes afgewerkt. Als op kantoor vertrouwd was op mijn bevindingen was het probleem 13 maanden eerder opgelost. Door de uitloop van de levering heb ik 400 meer kosten door prijsstijging van de nieuwe kachel. Door de slechte afvoer van rook 650 euro kosten aan schilder. Het plafond en de wanden zijn bruin van de rook, 1,5 jaar geleden pas gewit. Verzoek om in redelijkheid bij te dragen aan de kosten is afgewezen. Ondanks dat het uiteindelijk opgelost is, beveel ik het bedrijf niet aan. "

Paul

Geplaatst op: 15 december 2022

"In oud monumentaal pand dubbelwandig kanaal laten plaatsen, met alles wat daarbij komt kijken. Na elders verkeerde adviezen, nul respons of lange wachttijden kwam ik uit bij van der Wijck. Hier was het binnen een paar dagen ingepland. Zeer tevreden over de monteurs die vriendelijk en bekwaam waren. Heel klantgericht, met goede tips. Vakmensen die weten wat ze doen. Complimenten aan zowel de monteurs als de adviseur ! Dus zoek niet verder … "

Onno Verkleij

Geplaatst op: 16 november 2022

"Dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen via gevel naar buiten. Contact en correspondentie verliep vlot en laagdrempelig, ook was er snel ruimte in de planning en was na ruim twee weken de klus geklaard. Op de dag zelf fijn geholpen door Stieve en Max, hadden oog voor detail (moesten hierdoor tussentijds extra materiaal ophalen) wat goed resultaat opleverde. Kachel heeft nu enkele keren gebrand, trek van het rookkanaal is perfect met geen overlast voor omwonende. "

Rene

Geplaatst op: 7 november 2022

"Vandaag is de voering getrokken door twee zeer bekwame monteurs. Snel netjes en vriendelijk. Na de aanvraag en het contact met Van der Wijck is het traject ondanks de vele aanvragen snel verlopen. Communicatie ook met kantoor is prettig. Wij raden deze partij van harte aan. Ps ongevraagd kwamen de heren met advies over de staat van mijn dakkapel en mijn dakpannen die weinig ondersteuning hebben. Geen verkoop praatje maar eerlijk en vakkundig advies. René "

Guus en Dorien

Geplaatst op: 18 oktober 2022

"Vandaag is er een rookkanaal en kachel aangesloten door Steven en Max. Ze waren vriendelijk en deden dit netjes. Ze hebben goed werk afgeleverd. Professioneel en willen de uitdaging aangaan.. Dankjewel! Groeten uit Geldrop "

Michiel

Geplaatst op: 10 oktober 2022

"Een vriendelijke en positieve monteur. Werkte heel netjes en heeft keurig werk afgeleverd! Service van het hoofdkantoor was ook prima. Ze hebben me goed en direct geholpen. Top bedrijf en zeker aan te raden. "

Meer reviews laden

Review
Van der Wijck Schoorsteen en Dak zal uw review beoordelen en plaatsen. Wij zullen enkel uw voornaam plaatsen. Van der Wijck Schoorsteen en Dak heeft het recht om uw review niet te plaatsen.