Reviews

Heleen

Geplaatst op: 1 juli 2021

"Leroy, tot een reparatie aan ons dak vanuit julie is het nooit gekomen. Dit doordat wij vanuit de verzekering een andere weg moeten bewandelen. Maar de snelheid waarbij je ons van een noodoplossing wilde voorzien, meedacht om tot de beste oplossing te komen en je snelle en correcte communicatie is een zeer positieve review zeker op zijn plaats. Dank hiervoor. "

Mandy

Geplaatst op: 30 juni 2021

"Had hulp nodig bij het monteren van een flexibele dubbelwandige buis in het bestaande rookkanaal. Dit kon op zeer korte termijn geregeld worden, zodat dit klaar zou zijn voordat de stukadoor zou komen. Fijn meegedacht! Ook de jongens die de buis kwamen plaatsen waren erg vakkundig en hartelijk. Zeer tevreden over de service en uitvoering! "

Sjaak

Geplaatst op: 12 april 2021

"afgelopen zaterdag 10 april 2021 nieuw rookkanaal geplaatst jongens hebben goed werk geleverd. Alles volgens afspraak. communicatie was prima. "

John

Geplaatst op: 30 maart 2021

"Drie weken geleden contact gelegd met van der Wijck omdat de deur van onze nieuwe houtkachel niet goed meer was. Van der Wijck heeft contact gelegd met de leverancier van onze houtkachel en vandaag een splinternieuwe deur binnen gehad. (Moest uit Spanje komen) Ik ben dan ook zeer tevreden met de service die van der Wijck heeft geleverd maar ook die van de leverancier van de houtkachel. Goed bedrijf om zaken mee te doen , dus een echte aanrader. "

Johan

Geplaatst op: 8 maart 2021

"Wij hadden last van lekkage vanwege de hevige sneeuwval. Leroy was snel ter plaatse. Met scherp oog wist hij snel de probleemgebieden vast te stellen. Wij krijgen een uitgewerkte offerte en uitleg hoe en wat de probleemgebieden betreffen. Kort daarna volgden drie jongens om het dak boven de garage opnieuw te voorzien van bitumen en het puntdak van het huis te herstellen. Deze jongens weten pas wat knallen is. Het resultaat mag er dan ook zijn. Zaken die ze tijdens het werk tegenkomen worden je netjes voorgelegd tezamen met een indicatie van de kosten. Zo ben je zelf altijd in control. Eind van de middag word ik uitgenodigd om op het dak te komen kijken of het werk naar tevredenheid is geleverd. Later op de dag kom ik er achter dat er een dakpan op de nok van het dak ontbreekt. Kort berichtje naar Leroy, volgende morgen is het binnen vijf minuten gefixt. Van der Wijck is wellicht niet de goedkoopste, maar kwaliteit komt met een passende prijs. Mocht ik weer een uitdaging op m’n dak hebben, bel ik ze zeker weer. "

Wouter

Geplaatst op: 11 februari 2021

"Rookkanaal laten plaatsen,snel geregeld super aangelegd,Vriendelijke monteurs. (Nu heerlijk warm in huis ๐Ÿ˜Š 24 graden๐Ÿ‘Œ๐Ÿป "

Meer reviews laden

Review
Van der Wijck Schoorsteen en Dak zal uw review beoordelen en plaatsen. Wij zullen enkel uw voornaam plaatsen. Van der Wijck Schoorsteen en Dak heeft het recht om uw review niet te plaatsen.