Reviews

Reviews

Manuel S.

Geplaatst op: 15 augustus 2019

"Gedoe gehad met levering van materialen. Wel tussendoor op de hoogte gehouden van status maar was wel een domper. Werk ziet er wel prima uit en het dak heeft stormen al doorstaan, daar ben ik blij mee. "

Lara

Geplaatst op: 23 juli 2019

"Netjes gewerkt. Werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd en de rommel werd tussendoor (einde werkdag) keurig opgeruimd. Aanrader wat mij betreft!! "

Tim

Geplaatst op: 9 juli 2019

"Nog geen erge regen gehad dus kan over eventuele lekkages nog niet veel zeggen. Wel jammer dat kosten hoger uit zin geval dan in offerte stond. "

John Deschamps

Geplaatst op: 20 maart 2019

"De mensen van Van der Wijck hebben de lekkage aan mijn dak (veroorzaakt door de hevige storm in maart) snel en vakkundig hersteld. Dank! "

Melinda

Geplaatst op: 5 februari 2019

"Bij de verbouwing van ons huis onze open haard vervangen. Werken schoon en netjes. Later nog een keertje terug gekomen om probleempje met rookkanaal op te lossen maar dat viel binnen de offerte dus geen rekening voor gekregen. Dat vind ik netjes "

Lydia Janssen

Geplaatst op: 27 januari 2019

"Schoorsteen van mij nieuwe huis vervangen. het voegwerk verwijdered en nieuwe toegevoegd. Die ziet er nu weer als nieuw uit. Kan ze dus aanbevelen!! "

Meer reviews laden

Review
Van der Wijck Schoorsteen en Dak zal uw review beoordelen en plaatsen. Wij zullen enkel uw voornaam plaatsen. Van der Wijck Schoorsteen en Dak heeft het recht om uw review niet te plaatsen.