Reviews

Paul

Geplaatst op: 15 december 2022

"In oud monumentaal pand dubbelwandig kanaal laten plaatsen, met alles wat daarbij komt kijken. Na elders verkeerde adviezen, nul respons of lange wachttijden kwam ik uit bij van der Wijck. Hier was het binnen een paar dagen ingepland. Zeer tevreden over de monteurs die vriendelijk en bekwaam waren. Heel klantgericht, met goede tips. Vakmensen die weten wat ze doen. Complimenten aan zowel de monteurs als de adviseur ! Dus zoek niet verder … "

Onno Verkleij

Geplaatst op: 16 november 2022

"Dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen via gevel naar buiten. Contact en correspondentie verliep vlot en laagdrempelig, ook was er snel ruimte in de planning en was na ruim twee weken de klus geklaard. Op de dag zelf fijn geholpen door Stieve en Max, hadden oog voor detail (moesten hierdoor tussentijds extra materiaal ophalen) wat goed resultaat opleverde. Kachel heeft nu enkele keren gebrand, trek van het rookkanaal is perfect met geen overlast voor omwonende. "

Rene

Geplaatst op: 7 november 2022

"Vandaag is de voering getrokken door twee zeer bekwame monteurs. Snel netjes en vriendelijk. Na de aanvraag en het contact met Van der Wijck is het traject ondanks de vele aanvragen snel verlopen. Communicatie ook met kantoor is prettig. Wij raden deze partij van harte aan. Ps ongevraagd kwamen de heren met advies over de staat van mijn dakkapel en mijn dakpannen die weinig ondersteuning hebben. Geen verkoop praatje maar eerlijk en vakkundig advies. René "

Guus en Dorien

Geplaatst op: 18 oktober 2022

"Vandaag is er een rookkanaal en kachel aangesloten door Steven en Max. Ze waren vriendelijk en deden dit netjes. Ze hebben goed werk afgeleverd. Professioneel en willen de uitdaging aangaan.. Dankjewel! Groeten uit Geldrop "

Michiel

Geplaatst op: 10 oktober 2022

"Een vriendelijke en positieve monteur. Werkte heel netjes en heeft keurig werk afgeleverd! Service van het hoofdkantoor was ook prima. Ze hebben me goed en direct geholpen. Top bedrijf en zeker aan te raden. "

Kevin

Geplaatst op: 13 september 2022

"Pijp laten plaatsen in ons bestaande rook kanaal. Vakkundig en vriendelijk geholpen. Alles netjes opgeleverd. "

Meer reviews laden

Review
Van der Wijck Schoorsteen en Dak zal uw review beoordelen en plaatsen. Wij zullen enkel uw voornaam plaatsen. Van der Wijck Schoorsteen en Dak heeft het recht om uw review niet te plaatsen.