Reviews

Reviews

Wouter

Geplaatst op: 11 februari 2021

"Rookkanaal laten plaatsen,snel geregeld super aangelegd,Vriendelijke monteurs. (Nu heerlijk warm in huis 😊 24 graden👌🏻 "

John

Geplaatst op: 8 januari 2021

"Van der Wijck ingeschakeld, omdat we in onze nieuwe woning heel erg een houtkachel misten die we wel in de vorige woning hadden. Er werd snel contact met ons opgenomen en op korte termijn hebben we een afspraak kunnen maken. Helaas duurde de levering van de houtkachel iets langer, maar dit kwam omdat de leverancier leveringsproblemen had. in de ochtend kwam er iemand met een boor om de gaten in het beton te boren en aansluitend 2 jonge mannen die het rookkanaal hebben aangelegd. 2 Weken later kwamen er 2 andere hele vriendelijke jongens die de kachel hebben aangesloten. Helemaal gelukkig zijn we ermee. Nog eens 2 weken later, nadat we hadden aangegeven dat we de kachel liever ietsjes verder van de muur af wilden hebben, kwamen deze 2 vriendelijke en kundige jongens terug en hebben binnen een mum van tijd het rookkanaal vanaf de kachel naar het plafond aangepast zodat de houtkachel nu naar volle tevredenheid op zijn plek staat. Wij raden dit bedrijf zeer zeker aan! "

J.R.

Geplaatst op: 1 januari 2021

"Dakinspectie en lekkages verholpen. Uitstekend werk geleverd! Ze zijn duidelijk over de werkzaamheden en de kosten daarvan. Wat ook erg fijn was, is dat je geen maanden hoeft te wachten, ze konden snel aan de slag. Afspraken worden goed nagekomen en ook wordt er goed en duidelijk gecommuniceerd tijdens de klus. Er wordt snel gewerkt, en alles wordt ook netjes achtergelaten, waardoor de overlast minimaal is. Kortom: ik ben zeer tevreden over de mannen van Van Der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek. Goed werk mannen! "

D. Karel

Geplaatst op: 27 december 2020

"De heren hebben een zeer oude schoorsteen weer in ere hersteld. Offerte ver onder de prijs van de concurrentie en geen woord over meerwerk toen bleek dat de operatie drie uur langer in beslag nam. Vakmannen! "

Pierre

Geplaatst op: 8 december 2020

"Wij hebben een houtkachel laten plaatsen door dit bedrijf. Boren door twee vloeren dik beton en plaatsen van dubbelwandige schoorsteenpijpen. Ik wil dit wel fff kwijt dat dit een bedrijf is met veel ervaring en zeer kundig personeel. Heel vriendelijk en behulpzaam en niet te vergeten heel netjes en alles opruimen. In een woord een hele grote aanrader voor mensen die een houtkachel of open haard willen laten plaatsen. Duidelijk en met een afgesproken bedrag binnen een week geplaatst en branden. Geweldig echt geweldig. "

Joost

Geplaatst op: 27 november 2020

"Door wat foto’s en uitleg een offerte gekregen om rookkanaal en kachel aansluiting aan te passen. Er kwamen twee opgewekte jonge kerels langs om de opdracht uit te voeren. Ze hebben de klus snel en netjes geklaard. Het was ook nog gezellig met hun en alles is probleemloos verlopen. Ook erg netjes dat ze belde omdat ze iets later kwamen. Zeer tevreden, top gedaan. "

Meer reviews laden

Review
Van der Wijck Schoorsteen en Dak zal uw review beoordelen en plaatsen. Wij zullen enkel uw voornaam plaatsen. Van der Wijck Schoorsteen en Dak heeft het recht om uw review niet te plaatsen.