Reviews

Reviews

Quiyrine

Geplaatst op: 27 mei 2020

"Naast dat ze mij met nieuwe boeidelen hebben geholpen hebben ze ook de Stormschade van mijn dakterras hek verholpen en het hek teruggeplaatst. Het contact verloopt soepel en ze reageren erg snel. Dank! 😁 "

Job

Geplaatst op: 11 mei 2020

"Na het constateren van een lekkage aan onze platte dak contact opgenomen met Van der Wijck. Snelle service en binnen een week was heel de bituumlaag vernieuwd en weer goed voor hopelijk vele jaren. Bedankt voor de snelle service en de mannen hebben top gewerkt! "

Ella

Geplaatst op: 11 mei 2020

"Lekkage op het dak binnen een werk week gemaakt. Snelle en goede service. Duidelijke uitleg en hele nette monteurs. "

Sytze

Geplaatst op: 24 maart 2020

"Er is een dakraam vervangen door een ander dakraam van andere afmetingen. In een zinken dak. Was een hele klus met veel tegenvallers. Giordino heeft dit keurig uitgevoerd, en met zijn maatje 2 dagen keihard gewerkt. Veel respect voor deze harde werkers! "

Jos

Geplaatst op: 30 januari 2020

"Al jaren lekkage ergens op het dak en niemand die de oorzaak vond. Leroy en zijn team gaven mij de garantie dat het opgelost zou gaan worden. En jawel, naast de normale werkzaamheden die zij prima uitvoerden, werd de lekkage opgespoord ( schoorsteen pijp van de buren) en opgelost. Dank hiervoor!!! Prima bedrijf waar je van op aan kunt! "

Marina

Geplaatst op: 28 januari 2020

"Zeer correcte en snelle service. Na aanmelding van een lekkage werd er direct in oplossingen gedacht en actie ondernomen. (Zelfs vlak vóór de feestdagen) Afspraken die gemaakt werden, zijn ook zonder meer nagekomen. Alles gebeurde in goed overleg. Ik ben zeer tevreden en kan de firma Van der Wijck zeker aanbevelen. "

Meer reviews laden

Review
Van der Wijck Schoorsteen en Dak zal uw review beoordelen en plaatsen. Wij zullen enkel uw voornaam plaatsen. Van der Wijck Schoorsteen en Dak heeft het recht om uw review niet te plaatsen.