Reviews

Astrid

Geplaatst op: 4 maart 2022

"Goed werk geleverd, afspraken netjes nagekomen. Zij hebben tijdens de drukte vanwege de stormschade snel geholpen, in onze eigen woonplaats was niemand hiertoe bereidt. Aan te raden! "

Roel

Geplaatst op: 1 maart 2022

"Vorige week Donderdag de 8 e en Vrijdag de 16e mijn laagbouw en 2 dakkapellen van een nieuwe plak-laag, daklijst en hemelwater afvoer voorzien. Het werk ging professioneel en snel. De mensen van Van der Wijck zijn vriendelijk en beleefd . Kortom een fijne ervaring en niet onbelangrijk tegen een redelijke prijs.👍 "

Tamara

Geplaatst op: 1 maart 2022

"Voor onze woning in Eindhoven hebben we super kundig advies gekregen en zijn eer goed geholpen. Nette, klantvriendelijke vakmensen. Een aanrader! "

Martijn

Geplaatst op: 1 maart 2022

"Rookkanaal laten plaatsen, inclusief boren. Uitstekend werk geleverd en op korte termijn uitgevoerd. We zijn heel tevreden en zaten er deze winter warmpjes bij. Bedankt! "

Pieter

Geplaatst op: 1 maart 2022

"Vele partijen gebeld en de minimale wachttijd was 2 maanden. Gelukkig kon Van der Wijck binnen een week een rookkanaal plaatsen. Prettig contact via Whatsapp heeft geleid tot een passende offerte. Een week later werd het rookkanaal geplaats en onze houtkachel aangesloten. Dit alles binnen een tijdsbestek van twee uur! Er is gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen. De gehele oplevering was netjes. Hiermee ging een langgekoesterde wens in vervulling. "

Gerard

Geplaatst op: 1 maart 2022

"Afspraak gemaakt voor het installeren van een houtkachel en het uitvoeren van werkzaamheden aan bestaand rookkanaal. Door de eindejaarsdrukte is e.e.a. niet goed verlopen waarover ik een mail heb gestuurd. Een van der Wijck medewerker heeft telefonisch contact met mij opgenomen en we hebben de knelpunten besproken. Tevens een concreet aanbod gekregen als compensatie. Goede service dus! "

Meer reviews laden

Review
Van der Wijck Schoorsteen en Dak zal uw review beoordelen en plaatsen. Wij zullen enkel uw voornaam plaatsen. Van der Wijck Schoorsteen en Dak heeft het recht om uw review niet te plaatsen.