Offerte aanvragen?
Offerte aanvragen?

Voor dit bedrijfspand in Noord-Scharwouden hebben we het complete dak voorzien van een nieuwe laag bitumen dakbedekking

Heeft uw schoorsteen een lekkage of moet uw schoorsteen gerenoveerd worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij renoveren uw schoorsteen van top tot teen. Onder een schoorsteen renovatie verstaan wij: het vernieuwen van het lood rondom, het verwijderen en vernieuwen van de voegen, het metselen van een nieuwe bovenplaat en het impregneren voor een extra waterafstotende laag van de schoorsteen.

Na aanschaf van een houtkachel moet deze natuurlijk nog geplaatst worden. Het aansluiten van de houtkachel moet correct gedaan worden om een ​goede verbranding en veiligheid te garanderen. Het wordt aanbevolen om een houtkachel laten installeren door een erkend installateur. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van houtkachels en weten waar we op moeten letten, zodat we de veiligheid kunnen garanderen.

Stookt u uw kachel op een veilige manier? Door een flexibel rvs rookkanaal in de schoorsteen te monteren, bent u er zeker van dat de rook op een veilige manier naar buiten begeleidt wordt. Op dit flexibel rvs rookkanaal maken wij een aansluiting, waarop uw kachel kan worden aangesloten.

Lekt uw dakraam of is uw dakraam aan vervanging toe? Wij bespreken graag met u uw wensen! Wij zorgen voor uw uitgekozen dakraam en onze monteurs komen het dakraam monteren.

Wilt u gebruik maken van een kachel, maar heeft u geen bestaande schoorsteen? Dat is geen probleem bij ons! Zo kunnen wij voor u, een nieuw rookkanaal op maat monteren. Zo verzorgen wij voor u een brandveilig en waterdicht dubbelwandig rookkanaal. Heeft u specifieke wensen? Bespreek het met ons!

Hier hebben wij een kachelpijp aan de buitenzijde van de gevel geplaatst. Het voordeel is dat het rookkanaal dan niet door de kamer loopt.

Voor deze opdrachtgever hebben wij de schoorsteen opnieuw gevoegd. Nieuw voegwerk verkleint de kans op lekkage in uw schoorsteen. Wanneer een lekkage ontstaat kan het water naar beneden komen via het rookkanaal en uw hele metselwerk aantasten.

Voor deze opdrachtgevers hebben we de nokvorst gerenoveerd. Zowel dakpannen als nokpannen zijn vervangen om een netjes resultaat te leveren.

Is uw gehele dak toe aan vervanging? Bespreek uw wensen voor de dakrenovatie met ons! Van panlatten vervangen, dampdoorlatende folie plaatsen, schoorstenen verwijderen en dakpannen vervangen. Onze vakmannen kunnen het!