Laatst aangepast op: 19-02-2020

De gepensioneerde Menzo Barendregt woont in een tussenwoning in de gezellige Planetenwijk in Heerhugowaard. Hij en zijn buurman wilde de grote schoorsteen verwijderd hebben. “Die was toch niet in gebruik en zorgde voor lekkage in onze woningen”, vertelt Menzo. De kwieke heer vond op internet direct de specialist in daken en schoorstenen waarnaar hij op zoek was. “Van der Wijck schoorsteen- en daktechniek sprong er direct bovenuit qua vindbaarheid en de professionele website gaf mij de bevestiging dat ik met dit bedrijf met een gerust hart in zee kon gaan.”

Snel en vakkundig gefikst

Het goede gevoel liet Menzo en zijn buurman gelukkig niet in de steek. “Binnen 1 dag was de hele klus geklaard. Al het sloopafval van de oude schoorsteen werd keurig afgevoerd en het dak is zo netjes aangepast dat je bijna niet kunt zien dat er ooit een schoorsteen op ons huis heeft gestaan. Bij mij en mijn buurman zie je nu alleen nog een klein ontluchtingskanaal dat via het dak naar buitenkomt.

Weerbestendig door Van Der Wijck

Kort nadat de specialisten van Van der Wijck vertrokken waren kregen we te maken met enorme regenbuien en stormachtige wind. Onze aangepaste daken werden dus direct flink getest. Maar geen centje pijn hoor.” Menzo Barendregt beveelt Van der Wijck van harte aan en ook zijn buurman is heel tevreden over de kwaliteit en service van de specialist in daken en schoorstenen. “Bij hem moet binnenkort de bedekking van een dakkapel worden vervangen en dat wil hij ook door Van der Wijck laten doen.”

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Net als Menzo een probleem aan uw huidige schoorsteen of dakwerk? Of bent u opzoek naar de specialist die dit compleet nieuw voor u kan verzorgen? Van Der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek staat voor u klaar. Vraag een gratis dakinspectie aan en ontvang een vrijblijvende offerte, zo kunt u de kwaliteit en service zelf ontdekken.